Trepik Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Cześć, Jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant (po lifcie). Ostatnio coś zaczęło mi stukać pod maską i szukając rozwiązania trafiłem na to forum. Ale myślę, że zostanę tu nie tylko do czasu rozwiązania problemu z samochodem tylko trochę dłużej. Na razie startuję szukać rozwiązania problemu Jeszcze raz gorąco wszystkich witam i pozdrawiam!
United Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam wszystkich forumowiczów, Na imie mam Karol i jestem z Warszawy. Zarejestrowałem się na tym forum, ponieważ zdaje sobie sprawę z tego jak cenna jest wiedza na nim zawarta dla użytkownika samochodu Audi. Auto mam od paru miesięcy, czarny Avant B8 2.0tdi - nie posiadam żadnych fotek. pozdrawiam wszystkich!
19nostress88 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 hejka, pozdrowienia dla wszystkich wielbicieli marki audi!
chelstek94 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Witam wszystkich ,jestem posiadaczem audi a4 b6 1.9 TDI AVB. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi