misiek333 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 witam wszystkich i liczę na pomoc w rozbudowie mojej b6-stki
LACKY Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Siemanko,zalogowałem się dosyć dawno ale brak czasu nie pozwolił na odwiedzanie klubu,mam nadzieje że teraz już częściej będę bywał na forum,pozdrawiam
przemg Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam wszystkich! Mam na imie Przemek, jestem z Wieliczki, mam 18 lat, więc jestem jeszcze świeżym kierowcą Zostałem posiadaczem niebieskiego A4 B5 1.8 ADR w połowie lipca i zdążyłem się już zdecydowanie przywiązać do auta. Na forum zaglądam już od jakiegoś czasu, ale dziś mam wolniejszy dzień, więc postanowiłem się przywitać Także pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje, że jeśli będe miał problem, to mogę liczyć na waszą pomoc. A to moje autko.
PABLO Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witamy na forum Zapraszam http://a4-klub.pl/malopolskie-85/spociki-krakowskie-wtorek-godzina-20-00-galeria-kazimierz-parking-niebieski-15697/index3658.html#post200276
tasior69 Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Witam jestem Grzesiek mam 26 lat i jestem inżynierem Audi jakie dosiadam to A4b6 AVF i multitronic na pokladzie rok 2004 u mnie juz 4 lata i jak narazie bajka mam pełną serwis historie i naprawde to dobre auto choc przez 4 lata po PL tylko ok 40 tys nalatane a ogolnie ok 270 tys przy Audi za wile nie grzebałem bo nie bylo potrzeby tylko altek był robiony i sprezarka klimy no i na bierzaco olej i kosmetyka moim drugi autem jest Passat b5 fl kombi AVB ale ze to juz jest auto do pracy to jest ciagle w fazie modów i obecnie ma 174 konie i 385nm tak wiec dłubanie w TDI nie jest mi obce w zwiazku z tym ze pasek jest grzebany wiecej udzielałem sie na forum-passat jest mi bardzo miło byc na forum a najbardziej to to ze macie tutaj naprawde wyrocznie jesli chodzi o multitronica- Bart -S pozdro
Mietek z Mazur Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 (Kętrzyn) Witam miłośników Audi ! ! !
Smalo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Cześć jestem Smalo Mieszkam w Holandii a w Polsce jestem ze Słupska Sam jeżdze AUDI A4 AVANT B6 2004 1.9 TDI 131KM POZDRAWIAM WSZYSTKICH
Gość Edyta Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 witam będziesz u nas to wpadnij http://a4-klub.pl/pomorskie-90/spoty-slupskie-plac-zwyciestwa-sroda-godz-19-a-3091/
Rekomendowane odpowiedzi