pkrzysiek18 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam! Jestem Krzysiek, pochodzę z Kielc aktualnie jestem posiadaczem Leona FR klubowiczem leonclubu ale być może na dniach nabędę B8 i zagoszczę na tym forum na długo pozdrawiam
marcinn Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 witam wszystkich milosnikow audi a4 a wszególności B7
Radosny Diss Opublikowano 12 Grudnia 2013 Opublikowano 12 Grudnia 2013 Witam was wszystkich tutaj zgromadzonych! Co prawda na pierwszy samochodzik nie wybrałem a4 tylko a6 c5 ale modyfikacjami zarazili mnie właśnie użytkownicy tego pierwszego- a4 b5 w szczegółności Ci, których poznałem na jednym z nowosądeckich spotów na który trafiłem przypadkiem i z ciekawosci, gdyż znalazłem przez kogoś znajomego FP o nazwie AUDI SPOT Nowy Sącz na portalu społecznościowym Facebook, zdjęcia i nagrania wideo ze spotów zamieszczone na nim nakręcają posiadaczy Audi do spotkań, jest rekreacja, są pytania, odpowiedzi, dobra atmosfera, doświadczyłem i chcę więcej:banan: Z tego tez profilu dowiedziałem się o klubowym forum! I tak to się zaczeło, przygoda z Audi i innymi miłośnikami tej marki:decayed: Pozdrawiam i liczę, że będę mógł pomóc jak i na pomoc w razie potrzeby mogę liczyć!
Rekomendowane odpowiedzi