wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 WITAMY W KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 WITAMY W KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokiesz Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, wszystkich. Jestem z Radlina/obok Rybnika. Wprawdzie auta jeszcze nie odebrałem ale dokładnie takie mam zaliczkowane - A4 B6 2.0 130 KM z 2003. Mam nadzieję, że będę zadowolony z tego wyboru. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonbombi Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Cześć jestem Szymon z Poznania. Mam zamiar kupić A4 B6 z silnikiem diesla sedan albo kombi bez różnicy, mam nadzieje że pomożecie mi coś fajnego wybrac. Pozdrwaiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ares1900 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam szanowne grono:hi: Jeżdżę Audi A3 1.8T Miałem wcześniej inne marki, teraz mogę powiedzieć tylko jedno AUDI FOREVER Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niunia2109 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam wszystkich posiadam dwie A4 jedna 2.0 TDI b7 druga 3.0 b6 , Jestem z okolic bielska , nazywam się Artur Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Satanko Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam, jestem tu nowy - mam na imię Stanisław a mój nowy nabytek to Audi A4 b6 2002r. Wcześniej jeździłem Passatem B5 98r Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeeen Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Od niedawna jestem właścicielem Audi a4 avant B8 wersja s-line 2.0tdi 143km 09/2009r. Samochód wersja angielska z dużym przebiegiem 244tyś km. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam sąsiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi