klysek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seka18 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam, mam na imie Paweł i własnie zostałem posiadaczem Audi a4 b5 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadysiu Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam szanowane grono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal125 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam, nazywam się Michał, od niedawna zacząłem przygodę z audi a4 b5 (na razie 1.8 ;/) ale w przyszłości będzie coś mocniejszego w quattro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur25 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam mam pytanie jak dodawać zdjecia na swoim profilu z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur25 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 witam jetem artur mam w planach kupich audi a4 i sie dowiedziec wszystko i powymieniac sie doświadczeniami z góry dziekuje:banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejqx1 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam wszystkich użytkowników! Piszę z Głogowa. Od wczoraj jestem posiadaczem a4 2.6 z 1997 roku. To moje pierwsze audi. Mam nadzieję, że to będzie dobra przygoda. Samochód jest piękny. Mam nadzieję, że jego używanie będzie równie piękne:grin: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skyli Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów i serdecznie pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi