ZENEKVRANZ Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 witam,jestem posiadaczem a4 b5,być może dzięki forum nabęde b6 ;P
rasmus Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam, właśnie rozpocząłem poszukiwania swojego pierwszego A4
Sebastianb6 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Witam. Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem A4 b6 1.8t avant. Mam nadzieję że uda mi się poznać większe grono z forum Pozdrawiam.
Glatorian Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Miałem już kilka 80-ek a teraz okazyjnie nabyłem A4 zobaczymy jak to się skończy.
Lenio21 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Hej wszystkim Jestem z pomorskiego, obecnie szukam dla siebie A4 B6 1.9 TDI 130 KM w kombi. Praktycznie przejrzałem już całe allegro, wychaczyłem może ok 10 szt. które jakoś wpadły mi w oko. ogólnie szukam konkretnego ( bogatego ) wyposażenia i wyglądu - a o to ciężko ;/ Chciałbym skorzystać z Waszego z pewnością większego doświadczenia w ocenie co niektórych ogłoszeń. Jeśli znacie jakieś darmowe lub odpłatne metody sprawdzenia takich aut na "odległość" to napiszcie proszę ( np auto dna). obecnie siedzę połamany w domu, w garażu stoi moja ukochana B4, już 7 lat jest ze mną, szkoda ale czas zmienić na coś nowszego. z zakupem się nie spieszę. linki będę wrzucał w odpowiednim wątku. pozdrawiam i mam nadzieję, że już wkrótce zagoszczę na stałe na forum ( póki co jeszcze Audi 80 Klub Polska :: )
PABLO Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kolego tutaj się tylko witamy, odpowiedź znajdziesz na forum. Witamy na forum
Rekomendowane odpowiedzi