erjot90 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.
adam19063 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 witam wszystkich klubowiczów mieszkam okolice buska posiadam audi a4 1.9 tdi
sejset86 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Opublikowano 26 Stycznia 2014 Witam wszystkich, na imię mam Tomek, od 3 tygodni jestem posiadaczem Audi A4 B6 avant (2.0 130KM, założyłem gaz), przedtem byłem posiadaczem golfika IV TDI,kupiłem kombiacza bo rodzinka mi się powiększa, właściwie to na dzis termin, ale chyba trzeba jeszcze poczekać jedyny problem mam z dojazdówka, konkretnie w Audi zastałem zestaw naprawczy, butle gazu mam właśnie w kole zapasowym, felge mam 16, oponki letnie mam 205/55, takie same kupiłem zimówki i teraz pytanie, zostawić zestaw naprawczy, kupić stalówke czy dojazdówke, a jak tak to jaką tą dojazdówke (konkretny rozmiar)? Myśle, ze ostatnia ta opcja będzie najlepsza bo najmniej miejsca będzie zajmowała, stalówka 16? hm.. chyba nie, do tego jeszcze wózek, torby? pomóżcie
Rekomendowane odpowiedzi