Sławuś Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Cześć, jestem Sławuś. Od niedawna jestem posiadaczem swojego wymarzonego samochodu. Audi A4 B5 Avant 2.8 30v Quattro. Dołączyłem do was, gdyż na forum znajduje się mnóstwo wskazówek oraz przydatnych informacji jak zadbać o swoje "oczko w głowie", dużo pasjonatów z benzyną we krwi, którzy pomogą/udzielą rady w razie potrzeby. Jestem młodym chłopakiem więc dużo muszę/chcę się nauczyć od doświadczonych posiadaczy Audi. Liczę na wyrozumiałośc PS: pytanie/nieścisłość, mianowicie przed chwileczką chciałem sprawdzić oznaczenie silnika i wpadłem w lekkie zakłopotanie, tu pisze (http://baza.edpol.pl:8080/partscatalogue/cars.aspx?a=00005&b=03485), że 2.8 quattro, 190 konny był produkowany od 1999, a mój rocznik to 1997. Czy coś, źle sprawdziłem? Czy może strona źle pokazuje? A może coś innego?
vicek91 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam mam na imię Kamil mieszkam w Warszawie jestem nowy na forum, mam nadzieje, ze znajde tutaj osoby ,ktore doradzą mi w sprawie kupna audi a4 B7 pozdrawiam:shock3:.
RomanM Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Siemanko wszystkim fanom czterech kółek OOOO
WojtekBend Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy OOOO
tomaszstn Opublikowano 7 Czerwca 2014 Opublikowano 7 Czerwca 2014 Witamy na forum Zapraszam na Spoty w Gliwicach, w moim podpisie masz info
Rekomendowane odpowiedzi