chris8209 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam wszystkich użytkowników, miłośników, jak i pasjonatów samochodów Audi Jestem Krzysztof od niedawna jestem posiadaczem Audi a4 b6 pochodzę z pogranicza woj. pomorskiego i kujawsko-pomorskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin01 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witam wszystkich użytkowników. Nie raz szukając czegoś w google znajdowałem odpowiedzi właśnie z tego forum. Czas więc się zarejestrować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Tomas- Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Siema jestem Tomas, Miałem kilka aut z grupy VAG, teraz przyszedł czas na A4 B5 ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Wolski Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Siemanko, od wczoraj stałem się posiadaczem a4, więc pragnę powitać a-czwórkową rodzinkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawStan Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Czesc wszystkim. Dawid z tej strony posiadacz a4 b6 1.9 Tdi 2001. Wasza strona bardzo mi sie podoba. Pasjonatem I maniakiem póki co bym sie nie nazwal. Jednak w dzisiejszej dobie pseudo mechanikow I oszustow lepiej z niektorymi problemami zmierzyc sie samemu. Stad tez moja obecnosc tutaj. Pozdrawiam wszystkich I jestem przekonany, ze znajde tu wszystko co mnie nurtuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał139 Opublikowano 14 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszyk Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koszyk Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8pit Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Czesc wszystkim. Dawid z tej strony posiadacz a4 b6 1.9 Tdi 2001. Wasza strona bardzo mi sie podoba. Pasjonatem I maniakiem póki co bym sie nie nazwal. Jednak w dzisiejszej dobie pseudo mechanikow I oszustow lepiej z niektorymi problemami zmierzyc sie samemu. Stad tez moja obecnosc tutaj. Pozdrawiam wszystkich I jestem przekonany, ze znajde tu wszystko co mnie nurtuje hej! znajdziesz tu o wiele więcej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8pit Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Siema jestem Tomas, Miałem kilka aut z grupy VAG, teraz przyszedł czas na A4 B5 ;-) Dobry wybór:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8pit Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 czołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8pit Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam wszystkich użytkowników. Nie raz szukając czegoś w google znajdowałem odpowiedzi właśnie z tego forum. Czas więc się zarejestrować Witamy na forum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Tomas- Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Tak szczerze to wybór mój ale dla żony, sam jeżdżę A8 D2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_Panda Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam mam na imię Tomek Jestem posiadaczem swojej pierwszej Audi A4 B5 Jak narazie jestem zadowolony z wyboru autka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Cześć, mam na imię Jacek jestem z Rybnika. Od niecałego miesiąca jestem posiadaczem swojej wymarzonej pierwszej audicy a4 b6 Postanowiłem zahaczyć tutaj na forum bo na pewno sie przyda pomoc w przeróżnych tematach Ze swojej audi w podstawowym wyposażeniu chciałbym coś stworzyć ciekawszego w przyszłości, ale jak na razie to kasy za dużo na to nie ma Myśle ze dorosnę z wami tak ze stworzymy cos ciekawego, a szczególnie z tymi co sa z okolic Rybnika i nie tylko Pozdrawiam gorąco Edytowane 15 Lipca 2016 przez akro023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akro023 Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi