TomeK_R Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam! Mam na imię Tomek jestem z Krakowa, Od dwóch tygodni jestem szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b8
sebek993 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam z tej strony Seba od tygodnia jestem posiadaczem A4 B6 1.8T. Pozdrawiam wszystkich audimaniakow;)
Theo82 Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 Witam wszystkim. Mam na imię Marcin i jestem z Mikołowa. Od 2 tyg, jestem posiadaczem A4 B6 Avant 1.9 TDI AWX z 2003r.
Knoxville Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 Witajcie! Mam na imie Tomasz i właśnie przed chwilą udało mi sie zarejestrować na forum Chciałbym powitać serdecznie wszystkich zapaleńców i posiadaczy aut z logiem czterech kółek ( w szczegolnosci A4 B6 avant bo sam taką posiadam ) Długo śledziłem to forum jako gośc - jest to zdecydowanie najlepsze forum w naszym kraju dla fanów marki. Ciesze sie że zaczałem istnieć w tym świecie. Pozdrawiam i do przeczytania w wątkach Knoxville
Rekomendowane odpowiedzi