szydlooo Opublikowano 8 Października 2018 Opublikowano 8 Października 2018 Witam wszystkich ! Niedługo może zostanę właścicielem pięknej Audi A4 Allroad. Dlatego przed ewentualnym zakupem szukałem wiedzy tutaj. To będzie moje pierwsze Audi W profilu musiałem coś wpisać, więc na to nie patrzcie Zdecydowałem się w końcu zarejestrować i mam nadzieje zostać aktywnym uczestnikiem wraz z zakupem auta. Miłego dnia!
Hugo Opublikowano 8 Października 2018 Autor Opublikowano 8 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Dandusiek Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam serdecznie wszystkich użytkowników forum. Mała przesiadka z VW na Audi A4 B7, stąd moja wizyta na forum. Podejrzewam, że będę częstym gościem w tym gronie, gdyż autko będzie kolejnym małym projektem Pozdrawiam wszystkich
Hugo Opublikowano 9 Października 2018 Autor Opublikowano 9 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
wujakanar Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Od kilku dni jestem posiadaczem Audi a4 b6 (Małysz). Mam nadzieję, że będę mógł tutaj zasięgnąć kilku porad i trików do mojej Audiczki. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 9 Października 2018 Autor Opublikowano 9 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
gumiskrosno Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam, niedawno stałem sie właścicielem A4 B8 z 2008 i jak to w samochodzie 10 letnim nie wszystko jest sprawne więc chętnie skorzystam z Waszej wiedzy i pomocy. pozdrawiam Tomek
Hugo Opublikowano 9 Października 2018 Autor Opublikowano 9 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
panki888 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam Witam wszystkich forumowiczów. Po długich poszukiwaniach znalazłem swoje autko B6 2.5 TDI Przebieg 400 tys serwis pełen aso sam sprowadziłem. Pozdrawiam
Loleksooon23 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam wszystkich Mam na imię Karol, pochodzę z w woj. Lubelskiego. Od miesiąca jestem posiadaczem audi a4b8. Jako, że to moje 1 audi postanowiłem do Was dołączyć i skorzystać z waszej wiedzy i doświadczeń. Pozdrawiam
Stanley7 Opublikowano 9 Października 2018 Opublikowano 9 Października 2018 Witam kolegów, posiadaczy wspaniałych wypaśnych bryk - "żon" i "kochanek" ???
Jasiu00 Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Cześć! Krzysiek, 23 lata z Warszawy. Jestem świeżym posiadaczem A4 B5 po ostatnim lifcie, napędzanej silnikiem 2.5 V6. Autko kupione po regeneracji pompy wtryskowej, troszkę do ogarnięcia, aczkolwiek w bardzo fajnej cenie. Liczę, że znajdę tutaj pomoc oraz inspiracje, ponieważ nie jestem z tych, którzy jezdzą serią ?
Hugo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
qooba1976 Opublikowano 10 Października 2018 Opublikowano 10 Października 2018 Cześć! Jestem od od paru dni posiadaczem A4 B5. To moje pierwsze audi. Wierzę, że będę mógł liczyć na pomoc i w przyszłości pomagać innym Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 10 Października 2018 Autor Opublikowano 10 Października 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi