Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj się tylko witamy. Od problemów technicznych są odpowiednie działy na forum i tam zamieść pytania.

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich pasjonatów marki ???

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

siemanko

niech moc będzie z wami ??

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano (edytowane)

Witam. Forumowiczów. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4 Avant b8 2.0 190hp quattro. Przesiadka z 20-sto letniego A3 8l 1.6. Teraz to jest jazda. Pozdrawiam

20181021_133657.jpg

Edytowane przez juber1981
Opublikowano

,,,
Opublikowano

Witam jako nowy jeszcze nie posiadacz A4 ale to juz kwestia dni.

Opublikowano

,,,
Opublikowano

Witam , jestem posiadaczem od nie dawna Audi A4 2.0 TDI kombi  2010r Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Opublikowano

,,,
Opublikowano

Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Użytkownik a4 b8 2.0tdi (120km+chip) z grudnia 2009r.

Opublikowano

,,,
Opublikowano

Cześć wszystkim,

pozdrawiam z Krakowa! Miłego dnia!

EG

Opublikowano

,,,
  • Pomoc techniczna 1
Opublikowano

Cześć Wszystkim.

Dawid M.

Jelenia Góra , Dolnośląskie.

Po nowym roku chcę kupić używane B9 Avant.

Do tej pory jeżdżę Skodą i wydaje mi się że lepsze będzie 1-2 letnie Audi niż nowa Skoda ? :D 

Pozdrawiam Dawid M.

Opublikowano

,,,
Opublikowano

No więc, wróciłem jako pełnoprawny członek :D B6 lata dalej u nowego właściciela, a ja nabyłem dla żoneczki B7 1,8T Avancik oczywiście prawilne 1,8T BFB i niestety ale musiał być w multitronie. 2xS-Line, zawias 1BV, skóry i wiele innych cudów, brak DIN2 ??????,  wersja chyba na zamówienie bo zjechała z taśmy 03.03.2006 a 13.03.2006 została odebrana w salonie w Windisch w Szwajcarii. Jak to świeży zakup trzeba doprowadzić do ładu i składu wszystko po rolnikach-dewastatorach. 235kkm udokumentowanego nalotu, jeden własciciel zagramanicą, jeden u nas w kraju. Bedzie się działo niedługo, ale najpierw muszę ogarnąć skrzynie do stanu perfekt i zaczniemy ja powoli koksować ;) 

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie ponownie :)

Opublikowano

Cześć, Jestem Patryk pochodze z Województwa Mazowieckiego. Z okolic Warszawy. Posiadam Audi A4 B8 2,7 Tdi 2008r. Piąteczka Panowie I Panie I oby Audi służyły ?