Hugo Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ding4004 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 B6 1.8 T BEX quattro. Mam nadzieję że znajdę tu sporo informacji na temat mojego auta
Hugo Opublikowano 14 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
bleemski12 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Opublikowano 14 Stycznia 2019 Witam wszystkich posiadaczy Audi ;),od jakiegoś czasu posiadam Audi A4 B7 2.7tdi ;),mam nadzieję,że dowiem się na tym forum wielu przydatnych informacji :).Pozdrawiam
passoro Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam wszystkich serdecznie Jestem z Wrocławia, jeździłem A3 8L 1.8T ośka i przymierzam się do zakupu A4 B6/B7 Quattro, uważam, że znajdę u was dużo niezbędnych informacji Pozdrawiam !
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Michaelc2085 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Mam na imię Paweł pochodzę z Podkarpacia, dokładnie z Dębicy posiadam od niedawna A4 B6 Avant Quattro z silnikiem 1.8 t Liczę że znajdę tu wiele informacji dotyczących mojego samochodu, oraz pomocy z waszej strony, oraz sam pomogę z czasem. Pozdrawiam Paweł
Hugo Opublikowano 15 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Emilianov Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 witam z tej strony Emil będę staral się systematycznie brac udział w zyciu forum
veltikey Opublikowano 15 Stycznia 2019 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Witam wszystkich maniaków czterech pierścieni ? Na wstępie już jakiś czas posiadam A6 Allroad C5 4.2: Ale przecież nie o nim mowa, z racji że robię trasy regularnie do Holandii pokusiłem się na mniejszego brata, mianowicie A4 B6 2.5TDI (BAU) w Q 2004 rok? Za dużo zdjęć nie mam i przepraszam za jakość, postaram się jakieś dołożyć na dniach jak i wnętrza ( trzeba je troszkę uprzątnąć ) Małe pytanie mam co do nawigacji RNS-E, udało mi się zrobić spolszczenie, natomiast jak nagrywam mapę to już mi płyty nie czyta, jak i nagrywam płytę DVD z mp3 to nie chce mi ich odtworzyć, macie może jakąś poradę na ten temat? Pozdrawiam, Veltikey ?
mektor1 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam serdecznie :) Tomek z Wałbrzycha :) a4 b8 2.0d quattro 170KM Pojawiłem się tutaj bo chcę trochę pogrzebać przy audio, i module komfortu, czy jakoś tak to się nazywa :) pozdrawiam serdecznie wszystkich :) Tomek
Hugo Opublikowano 16 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 16 Stycznia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi