Paweł_Wis Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam Tu Paweł szczęśliwy posiadacz a4 b5 1.8t quattro. Mam nadzieję, że odnajdę tu odpowiedzi na moje pytanie, a może komuś też pomogę. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Oktawio Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam z Lublina Od niedawna jestem posiadaczem a4b5 1998r 1.8t quattro. Wiem, że znajdę tu masę cennych informacji. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 9 Lutego 2019 Autor Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Gość Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Spoiler silnik odpala ciężko tzn odpala ale rozrusznik długo kręci a jak już odpali to po 10 sekundach sam gaśnie?? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
maniakb8 Opublikowano 9 Lutego 2019 Opublikowano 9 Lutego 2019 Witam wszystkich i pozdrawiam PS. Życzę każdemu miliona kilometrów bez napraw ?
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
LeCHuS Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Jestem byłym posiadaczem audi a4 b7 2.0 TDI 170KM teraz chciałbym kupić avanta 1.8t który docelowo będzie pracował z lpg. Byłbym wdzięczny za podlinkowanie z czym się muszę zapoznać przed kupnem. I silnik z jakim oznaczeniem powinienem wybrać. w grę wchodzi b6 Pozdrawiam wszystkich miłej niedzieli
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Broos Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Witam Wszystkich Już jakiś czas zaglądam tutaj, ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Pozdrawiam
Macioos88lbn Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 Siema wszystkim! Jestem Maciek, mieszkam w Warszawie a pochodzę z Lublina (częsty scenariusz). W zeszłym roku zamieniłem motocykl na A4 B6 Cabrio z silnikiem BDV. Był to dla mnie jedyny słuszny wybór, gdyż parę lat jeździłem B5 z silnikiem AGA i uważam go za idealny do Audi. Na forum będę szukał głównie pomocy, bo moim hobby jest grzebanie w samochodach zamiast oddawania tej frajdy mechanikom. Z góry dzięki za każdą udzieloną odpowiedź, bym może też będę mógł się jakoś przysłużyć społeczności forum :) Pzdr, Maciek
Rekomendowane odpowiedzi