Hugo Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 5 Marca 2019 Autor Opublikowano 5 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Stefan q5 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Witam wszystkich serdecznie, nie marnując czasu zaczynam czytać i w razie czego pytać :).
Hugo Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Opublikowano 6 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
RavEk93 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów :D
Hugo Opublikowano 6 Marca 2019 Autor Opublikowano 6 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
remigiusz.pelczer Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Witam , swieżo zakupione audi A4 3.0 TDI Quattro, Cabrio 2008 - Pozdrawiam
pietruszka007 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Cześć wszystkim, od niedawna stałem się posiadaczem Audi A4 B6 Avant 1.8T. Narazie jestem bardzo zadowolony Fajnie, że jest takie tętniące życiem forum ?
Kostex Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Cześć, w sumie od połowy roku jestem posiadaczem a4 b9, ale już chcę trochę dodać do tego auta i mam nadzieję z Wami się wymienić wiedzą pozdrawiam! K.
jaras89 Opublikowano 6 Marca 2019 Opublikowano 6 Marca 2019 Witam serdecznie wszystkich ;) Jestem z województwa pomorskiego A dokładnie z miejscowości Pszczółki A moje autko to A4B5 1.8 125km :) mam nadzieję że kiedyś spotkamy się na jakimś zlocie i poznamy osobiście. Pozdrawiam
jerry.ok Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 Witam, witam w naszej małej „rodzince” p.s. twoje szczęście żeś się zapisał do klubu ?
al._.dr Opublikowano 7 Marca 2019 Opublikowano 7 Marca 2019 (edytowane) Cześć Wszystkim! Tak się złożyło, że jestem fanem i właścicielem BMW, ale los płata różne figle i w moim przypadku sprawił, że stałem się też posiadaczem bardzo przyzwoitej A4 B8 FL 3.0 TDI quattro s-tronic. Zaczynam się przyzwyczajać do nowej rzeczywistości i doceniać wszystko to czego nie ma BMW, ale i spoglądać krytycznym okiem na to czego nie ma Audi ;). Teraz czeka mnie zgłębianie i zdobywanie nowej wiedzy na temat A4, która w tej chwili jest dość niska. Do zobaczenia na warszawskich spotach i wątkach na forum! Edytowane 7 Marca 2019 przez al._.dr
Hugo Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Opublikowano 7 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi