Hugo Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Opublikowano 21 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kumula Opublikowano 21 Marca 2019 Opublikowano 21 Marca 2019 Dzień dobry Kupiłem Audi A4 b8 Avant Spoiler i w dzwiach nie mam żadnego oświetlenia tylko czerwone odblaski, zakupiłem już led z logo Audi tylko kwestia podłączenia. Bardzo prosił bym o Pomoc *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 21 Marca 2019 Autor Opublikowano 21 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Opublikowano 22 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Grzegorz A4 Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Witajcie. Jestem tu nowy, jeżdżę a4 allroad b9 2.0 tfsi.
Waldi22 Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Witam. Spoiler Wstawiam zdjęcia swojego zielonego menu jak ktoś pogrzebie to mu się przyda ja tak zrobiłem i właśnie wróciłem od fachury który mi to poustawiał ponownie.Jest to całe menu w zakładce CAR jest to audi z 2012 roku MMI 3G Basik.Szukałem czegoś takiego ,ale wyrywkowo było ja wstawiam całość.Wchodzimy w zakładkę CAR i tam to wszystko się zaczyna.Pozdrawiam. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Micpop Opublikowano 22 Marca 2019 Opublikowano 22 Marca 2019 Niedawno posiadłem A4 b6 cabrio 3.0v6 2002r.
Hugo Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Opublikowano 23 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 23 Marca 2019 Autor Opublikowano 23 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dasol Opublikowano 23 Marca 2019 Opublikowano 23 Marca 2019 Witam wszystkich Pierwsze koty za ploty. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi