Matwer9004 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Hej wszystkim, Mateusz z Dolnegośląska. Planuje zakupić drugi samochód marki Audi i padło na A5. Na forum szukam przydatnych informacji. Pozdrawiam.
Hugo Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Opublikowano 27 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Jonatan02 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Jestem nowicjuszem w posiadaniu Audi a4 bo mam je dopiero od kilku dni. Kierowcą jestem od 1956 roku. Jakoś nigdy nie było to Audi. Mieszkam w Grudziądzu. Bardzo chętnie będę czerpał wiadomości z doświadczenia kolegów?
Hugo Opublikowano 27 Marca 2019 Autor Opublikowano 27 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Jonatan02 Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Witam! Czy ktoś z Kolegów posiada książkę obsługi mojego modelu w języku polskim, do wypożyczenia lub sprzedaży. Ja mam w języku duński i bardzo trudno idzie mi nauka tego języka. Pozdrawiam Jonatan02
Rilisekkk Opublikowano 27 Marca 2019 Opublikowano 27 Marca 2019 Witam wszystkich, jako nowy tutaj chciał bym się przedstawić Karol I od razu prosto z mostu poszukuje kogoś z dość dużą wiedzą na temat silnika 1.8t aeb potrzebna pomoc ;/
Artek_12 Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam. Jestem tu nowy. Spoiler Mam problem z Audikiem.A4 b5 benzyna. Przy zwiększeniu prędkości huczy po lewej stronie z przodu. Myślałem że to będzie sprzęgło, bo już się,, kończyło ". Wymieniłem tarczę sprzęgła, docisk i dalej huczy. Czy możliwe że to łożysko? Na luzie te huczenie też jest ale minimalne. Proszę o jakąś podpowiedź. Dzięki. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Hugo Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Opublikowano 28 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mordeliuss Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witaj ;) Załóż osobny temat w odpowiednim dziale, tam wszyscy szybciej Ci pomogą. Warto sprawdzić także opony.
Aresso Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam, Jestem nowym posiadaczem Audi a4 b6 130km w sedanie. Na forum będę głównie szukał porad technicznych. Obecnie jako że dopiero zakupiłem auto poszukuje sprawdzonego warsztatu żeby wymienić olej filtry i rozrząd (czyli przygotować auto do jazdy)
Hugo Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Opublikowano 28 Marca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bladeero Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam wszystkich, mam na imię Alan i od niespełna 2lat posiadam a4 b5 1.8 125km :)
Zaix Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 Witam Wszystkich, auta co prawda jeszcze nie mam ale już zamówione, teraz czekam z niecierpliwością na odbiór. B9, 245 KM, z dodatkami.... Pozdrawiam..
mistrzunio Opublikowano 28 Marca 2019 Opublikowano 28 Marca 2019 (edytowane) Witam ponownie wszystkich użytkowników forum. Witałem się z Wami we wrześniu 2013, wtedy chciałem kupić b5 lift z 1.9 tdi, ale nie wyszło, teraz udało się nabyć Audi tylko inną generację i silnik Pozdrawiam Edytowane 28 Marca 2019 przez mistrzunio
Rekomendowane odpowiedzi