ziki2000 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witam wszystkich i od razu Wesołego jajka :)))
Hugo Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
tobis620 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Powitać wszystkich kolegów i koleżanki!
Hugo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
loki166 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Witam, Łukasz - Białystok Audi a4 b6 1,8 T 159 km ( niedługo mam nadzieję , że więcej ) zamierzam na forum zostać dłużej, gdyż według mnie jedyna słuszna marka to AUDI. Auto mam już prawie dopracowane do perfekcji ( został problem z nawiewem , skrzypiącą wycieraczką i błędnie wskazującą wskazówką temperatury silnika ) Kilka problemów z Autem przerobiłem, na szybko...w skrócie( jak ktoś ma problemy z czymś co niżej, mogę podpowiedzieć co wiem ) - Wyciek płynu chłodniczego, którego nikt nie mógł namierzyć ( prawie każdy mechanik stawiał na obudowę termostatu- tam leciał płyn , lub uszczelka pod głowicą) okazało się w o ogóle co innego - brak ciepłego powietrza, dopiero przy przygazowaniu leciało zimne powietrze pozdrawiam
Jacek Ziegert Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Witam serdecznie Spoiler szukam szukam i się doszukać nigdzie nie mogę, otóż potrzebuję porady co zrobić. Z miesiąc temu dałem do regeneracji pompę wtryskową ponieważ ciekła, po operacji u specjalistów zauważyłem utratę mocy przy wyższych obrotach i spadku prędkości maksymalnej do około 120-130, odstawiłem specjalistom pompę do reklamacji a oni stwierdzili że to wina kierownicy turbiny i kąta wtrysku chociaż nic przy tym nie było robione, odebrałem auto i okazało się że nic się nie zmieniło a według nich auto zachowuje się normalnie, proszę o pomoc co można zrobić. Informacyjnie mój silnik 3 lata temu był chipowany w VTECHU na 100 KM i ciągnął bez problemu 180km/h. Za pomoc z góry dziękuję i pozdrawiam ? *Proszę uzupełnić profil. *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Siwersa4b6 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam wszystkich.bardzo mi milo dołączyć do grupy forumowej.mam nadzieje ze uda mi sie tu znalesc odpowiedzi na nurtujace m ie pytania zwiazane z a4:)
Hugo Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
baronekk Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam, od niedawna stałem się posiadaczem A4 B7 także mam nadzieję, że znajdę tu odpowiedzi i kulturalnych forumowiczów, którzy dadzą poradę i poratują nie będą hejtować za to że nie odkopałem/znalazłem jakiegoś tematu
Hugo Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
AndrzejM64 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dzień dobry wszystkim klubowiczom.
Hugo Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi