Titusan Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam niedawno stałem się posiadaczem A4 B7 3,2 l quattro z 2005 roku trochę przypadkiem bo zawsze byłem fanem saaba ale zaczyna mi się powoli podobać marką z Ingolstadt i chciałbym znaleźć trochę info o nowym aucie Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Endriu2707 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witajcie koledzy i kolegowie Poszukuję swojej audi najlepiej A4B6. Andrzej z Ostrzeszowa
Hugo Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Avada Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Witam. Na imię mi Paweł i jestem z dolnego śląska a dokładniej Wałbrzycha. Od około 1.5 roku jestem posiadaczem Audi A4B7 170km 2.0tdi Avant. Długo się zbierałem z założeniem tutaj konta. Jednak przekonało mnie parę informacji które gdy przeszukiwałem w google to zawsze mnie tutaj kierowało :)) Także mam nadzieję że będzie nam się miło wspólnie żyło w klubie ;)) Pozdrawiam
artalepo Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam wszystkich ;) Mam na imie Adrian i mieszkam w Krakowie. Od 2 tygodni stałem się szczęśliwym posiadaczem AUDI A4 b6 03r 1.8T Q BFB. Auto możecie kojarzyć bo mam Wasze ramki na rejestracje (wcześniej KSU 21A6). Odrazu chciałbym zapytać o taką podstawową eksploatacje jak filtry/olej? Co wkładacie do swoich A4, byłbym wdzięczny za konkretne numery filtrów ;) Olej raczej zostanie taki sam jak był lany czyli Ravenol Turbo Vst Sae 5W-40 CleanSynto 5L. Napewno czeka mnie też w najbliższej przyszłości zmiana hamulców, z tego co się orientuje mam p312/t255 tarcze, też gdyby ktoś coś dobrego polecił (+klocki) byłbym wdzięczny. Pozdrawiam ;)
Hugo Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Frucek Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Dzień dobry, pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Hugo Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
nathalie Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Cześć Panowie i Panie (pewnie też jakieś są )! Jak w temacie jestem z Ustronia (okolic) i szukać na pewno będę pomocy i zderzaka przedniego do B6 Na koncie mam stado Osiemdziesiątek i padło teraz na B6. Miłego!
Hugo Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Konik mały Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Posiadam A4 b6. Jestem z Radomska tj. Okolice Częstochowy.
Rekomendowane odpowiedzi