Hugo Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Opublikowano 7 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Paskudny Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Witam. Kilka dni temu zakupiłem moje pierwsze Audi. Jest co prawda odrobinę leciwe lecz myślę że jeszcze kilka lat mi posłuży.. Pozdrawiam z Rydzykowa
Hugo Opublikowano 7 Maja 2019 Autor Opublikowano 7 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Barczi_ Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Cześć, jestem nowym użytkownikiem audi a4. Pozdrawiam
-Szybki- Opublikowano 7 Maja 2019 Opublikowano 7 Maja 2019 Witam użytkowników A4 b5 jestem szczęśliwszym posiadaczem tego autka które zawsze chciałem mieć to 1 seria A4 b5 właśnie sonie na niej eksperymentuje czyli restauruje ja w miarę zasobów finansowych .
dawid391 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Cześć wszystkim. Moje audi to a4 b7 Avant 2.0tdi BLB
Hugo Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Opublikowano 8 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mishka.eg Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 witam wszystkich klubowiczów i pozdrawiam, mishka.eg
Hugo Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Opublikowano 8 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Damian1601 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Witam wszystkich klubowiczów. Po kilku przygodach z innymi markami aut, czy to nowych aut czy starszych postanowiłem kupić audi a4 b6.
SlimDiil Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Mam pytanie odnośnie automatycznej skrzyni biegów 7stopniowego multitronica,jakie są ewentualne koszta naprawy??jesli ktos ma więcej szczegułów chetnie poczytam??
Leo73 Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Jestem Nowy na forum i od razu wyskakuje z problemem. Pompa w moim a4 opilkowala problem tak duży że auto niema zamiaru odpalić orientuje się ktoś jak wyglądaja koszty tej naprawy lub da jakis namiar na sprawdzony warsztat w okolicach Bielska Bialej A4 b8 8k 2.0 cr. 120 km nominalnie kod silnikaCAGC F 1/ F.... po chip tuningu 184 z tego co wiem wtryski magnetyczne muwimy tu o regeneracj tego co sie da z gury dziekuje za pomoc.
Hugo Opublikowano 8 Maja 2019 Autor Opublikowano 8 Maja 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, 1
r3vu Opublikowano 8 Maja 2019 Opublikowano 8 Maja 2019 Witam was serdecznie, od dziś i ja będę wam zatruwać czas.
Rekomendowane odpowiedzi