Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :hi:

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dobry obyczaj nakazuje zakładając konto na forum postanowiłem się przywitać.

Mam na imię Krzysiek i mieszkam w Gorzowie Wlkp,.

Od dawna poruszam się tylko samochodami Audi, poprzednio śliczna przejściówka 90/100, która niestety została skasowana przez TIRa, a obecnie A4 B6 Avant.

Od dawna zaglądam na forum jako gość, teraz postanowiłem założyć konto.

Pozdrawiam wszystkich klubowiczów.

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witam, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi. 

Pozdrawiam, 

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Cześć Wszystkim:)

Spoiler

Z racji tego iż jestem tutaj nowy chciałbym zadać pytanko w jakim dziale założyć temat odnośnie swapa z 1.8 na 1.8t potrzebuje kilku przydatnych informacji :) a sadzac po tym forum i wiedzy jaką maja użytkownicy na pewno je uzyskam;)

*Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać."
Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Siemanko wszystkim! Pozdrawiam z UK!

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich z tej strony Marta :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Czesc wszystkim jestem nowym grupowiczem cos tam na autach sie znam a o reszte bede pytal was pozdro

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Jestem tutaj nowym użytkownikiem, poszukuje przedniego zderzaka ze spryskami do mojego Audi A4 B6 Cabrio 2,5 TDI 2003r.

Pozdrawiam Wszystkich i proszę o pomoc

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich i serdecznie pozdrawiam ?

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich z lodzi !
na pewno z nie jednym z was juz sie widzialem na np. Espotted gdzie duza grupa a4 sie pojawia :)

Ja zas podbijam ze swoim Seatem Exeo - blizniakiem mozna powiedziec ze starym dobrym 1.8T 150km.

Pozdrawiam ! :)

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników forum A4-ki ?,mam na imię Robert, od niedawna jestem posiadaczem A4 B7.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.