Hugo Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Opublikowano 28 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mati82 Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam wszystkich, Nazywam się Maciej, na forum jestem świerzy, ale jeśli chodzi o Audi to już zupełnie inna historia. Ostatnio do mojej kolekcji dołączyła A4 B8 2.0TDI quattro, jeśli chodzi o to autko to dopiero je poznaje. Ale jesli ktoś potrzebował by pomocy przy TT 8N, A6C5, lub A6C6 to postaram sie pomóc, jak na razie wszystkie audiczki w naszej rodzinie śmigają... Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
alua4b7 Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam wszystkich kolegów na forum. Czynię to po raz drugi. Założone przed dwu laty konto zniknęło. Szerokości dla wszystkich.
bruce21 Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Cześć! niedawno stałem się posiadaczem Audi A4 i chciałbym dołączyć do "rodziny" Mam nadzieję, że będę mógł tutaj oczekiwać pomocy kiedy będę jej potrzebował a i sam zawsze z chęcią pomogę jeśli tylko dam radę Pozdrawiam wszystkich Jasiek
Deju Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam wszystkich aktualnie jestem w trakcie poszukiwań Audi A4B6, puki co staram się wyczytać potrzebne mi informacje, mam na imię Andrzej i jestem z Warmińsko-Mazurskiego.
gnat80 Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam serdecznie,jako że bardzo pilnie potrzebuje kupić jakieś tanie auto,padło na Audi A4 B4 w sedanie PB. Mam nadzieje że znajdą się osoby które mi pomogą znaleźć pełnoletnie A4 :) Pozdrawiam z Borów Tucholskich.
Kubsoon95 Opublikowano 29 Lipca 2019 Opublikowano 29 Lipca 2019 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów ??
Maxson Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam, po prostu Audi to marka która mi pasuje pod każdym względem. To już mój czwarty egzemplarz i tak już chyba zostanie. W związku z tym że mam coraz bardziej zagłębiam się w temat marki stąd znalazłem się tutaj.
Hugo Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Floralys Opublikowano 30 Lipca 2019 Opublikowano 30 Lipca 2019 Cześć ! Jestem Bartek i od ponad roku jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B8 Witam wszyskich miłośników
Hugo Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi