Hugo Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 30 Lipca 2019 Autor Opublikowano 30 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Laik89 Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Cześć wszystkim. Zaczynam dziś swoją przygodę z forum. Jestem Rafał i jestem przed zakupem audi a4. Chciałem zasięgnąć kilku porad. Mam nadzieję, że znajdę tu cenne informacje przydatne przy zakupie samochodu tej marki
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Bihon Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Cześć Jestem Maciek, jeżdżę b7 z 2006r które jakoś tam się staram modyfikować Forum przeglądam od dłuższego czasu, ale dopiero niedawno postanowiłem założyc konto.
Hugo Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Opublikowano 31 Lipca 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Goral10100 Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Cześć, nazywam się Tomek i nie mam jeszcze (prawdopodobnie) Audi:P miałem Accorda Vi ale sprzedałem 2 tygodnie temu i rozglądam się za czterema kołami z przodu;) Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze i nie kupię padaki:D Pozdrawiam Tomek
Katsper Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 (edytowane) Siemka, jestem Kacper (tak wiem, nick to ja mam mega kreatywny) i jestem od roku dumnym właścicielem mojego pierwszego samochodu czyli A4 B5 w sedanie, przód napęd z 150km produkowanymi przez cudnie brzmiące 1.8t ANB ❤️ Edytowane 1 Sierpnia 2019 przez Katsper
Jergen Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Cześć, mam na imię Jerzy i od roku jestem szczęśliwym posiadaczem Audi S4 B7 2.0 FSI Założyłem tu konto bo mam pewien problem, założyłem już temat poniżej wrzucam link: Pozdrawiam!
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
gorski33 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Hejka, mam na imię Mateusz od dwóch lat posiadacz a4 b8 . Witam wszystkich fanów, liczę, że znajdę kogoś z opolskiego kto pomoże trochę ulepszyć moja czarną. pozdrawiam
Hugo Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Maziq Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Dzień Dobry Wszystkim posiadaczom pojazdów z logiem czterech obręczy . Jestem posiadaczem Audi A4 B6 2002r avant, coś próbuję kopać, grzebać z różnym skutkiem lecz cały czas są próby, jeśli jest Ktoś z okolic zapraszam do kontaktu chętnie podzielę się swoją wiedzą oraz skorzystam z Waszej! Pozdrawiam Mateusz!
Rekomendowane odpowiedzi