Hugo Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 22 Listopada 2019 Autor Opublikowano 22 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Olek_ Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 (edytowane) Witam wszystkich. Jestem nowym posiadaczem audi A4 B7 2.0 TDI z 2007r z Gliwic. Takie auto było moim celem, mimo że niewiele wiedziałem w jego temacie. Gdy w końcu kupiłem znalazłem was. Trochę tutaj pewnie czasu spędzę zanim poznam szczegóły związane z tym autem. Dużo różnych opinii jest o tym silniku, o skrzyni jaka się w nim znajduje. Mam nadzieję, że z waszą pomocą uda mi się zadbać o auto w sposób na jaki ono zasługuje i będzie mi służyć jeszcze wiele lat! Pozdrawiam Edytowane 23 Listopada 2019 przez Olek_
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,, 1
Ryba1982 Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam wszystkich klubowiczów. Mam na imię Łukasz "Ryba" Mieszkam w Świebodzinie T ak się sklada że od dziś jestem mam nadzieję szczęśliwym posiadaczem Audi a4 b7 z silnikiem 2.0 tdi brd Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Sieniu22 Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam, jestem nowym członkiem forum.
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
PAPIK30 Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam wszystkich. chcialem jeszcze powiedziec ze nie dziala opcja szukaj przynajmniej u mnie wytepuje blad Ta strona nie działa Serwer a4-klub.pl nie może teraz obsłużyć tego żądania. HTTP ERROR 500 nie wiem o co chodzi ppozdrawiam.
NikOTG Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Sz. P. Serdeczie witam wszystkich. Znalzłem się tutaj nie przez przypadek. Mam problem z układem elektryki. Jutro będe szukał informacji na forum ale jesli jest dobry kolega to prosze o przekierowanie do działu, wątku itp. Nie mam zadnej żarówki/diody w oświetleniu wnetrza. Pewnie poprzednik wymontował żeby nie zrzerało AKU. Bo w stanie spoczynku jest napięcie 05 - 05 V. Skacze synchronicznie co 1 Hz od 0.51 do 0.62. Mierzone na dobrym mierniku. Ta sama sytuacja na 2 różnych modułach komfortu.
LukaS638 Opublikowano 23 Listopada 2019 Opublikowano 23 Listopada 2019 Mam na imię Łukasz i jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6. Auto co prawda nie jest pierwszej młodości, jednak do tej pory nie miałem z nim większych problemów, jedynie wymiana elementów eksploatacyjnych, filtrów oraz płynów. Forum śledzę od dobrych kilku lat. Na początku przeglądałem sobie tematy pod kątem zakupu auta, następnie znajdowałem na nim odpowiedzi na wiele moich pytań już jako posiadacz. W niedalekiej przyszłości mam zamiar przesiąść się na B8 jednak zanim to nastąpi chucham i dmucham na obecne autko, ponieważ nie mam zamiaru się go pozbywać nawet po przesiadce na coś nowszego. Pozdrawiam Was wszystkich.
Hugo Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,, 1
Mąki 80 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam ponownie, wiązka z nową wtyka wymieniona a mimo to nie działa lewe lusterko i nie zamyka drzwi z pilota do tego nie działa głośnik z prawej strony przód. Pomocy co dalej sprawdzać.
Hugo Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
mate92 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 witam wszystkich mam 2x audi a4 b5 2.8 v6 quattro ailnik aah 173km sedan LPG jedna automat druga manual automat idzie do sprzedania jak by ktoś bym zainteresowany pozdro
Hugo Opublikowano 24 Listopada 2019 Autor Opublikowano 24 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Rekomendowane odpowiedzi