Hugo Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Opublikowano 6 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
marek_ccco Opublikowano 7 Lutego 2020 Opublikowano 7 Lutego 2020 Cześć, mam na imię Marek i jestem z trójmiasta. Niedawno zakupiłem Audi A4B6 1.8t BEX. Widzę że to forum to kopalnia wiedzy, także postanowiłem założyć konto.
Hugo Opublikowano 7 Lutego 2020 Autor Opublikowano 7 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Tymon E30 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Hej, nazywam się Tymek i bujam się intensywnie od dwóch lat A4B9 olrołdzik. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Szyneczka1990 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Czesc wszystkim mam na imie Grzegorz jestem posiadaczem audi a4 b8 avant pozdrawiam
Hugo Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
A4 b6 1.8t Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Witam od pół roku posiadam a4 b6 1.8t
Tom.k28 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam wszystkich serdecznie mam na imię Tomek jestem ze Szczecina a moje auto to Audi A4 b6 AVF.
Hugo Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Opublikowano 9 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Simson233 Opublikowano 9 Lutego 2020 Opublikowano 9 Lutego 2020 Część mam na imię Dawid jestem.z Olsztyna posiadam.a4 b6 avf quattro 1
Małysz Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 Cześć mam na imię Radek, jestem z pomorskiego. Miło mi dołączyć do grona doświadczonych i inteligentnych ludzi. Miałem dwa lata A4 B7 1.9 TDI, sprzedałem i rozglądam się za A4 B7 1.8T narazie poszukiwania zajmują mi sporo czasu, bo ciężko dorwać przyzwoity egzemplarz.
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
artur69aw Opublikowano 10 Lutego 2020 Opublikowano 10 Lutego 2020 Cześć! Jestem tu nowy i dołæczam do klubu. W sierpniu zupełnie przypadkowo kupiłem A4, a szukałem czegoś innego. Kupiony od znajomej, pierwsza pierwsza właścicielka. Przebieg 215 tyś, książka serwisowa do końca prowadzona. W ubiegłym roku wymienione tarcze i przednie zawieszenie. Ja wymieniłem radio, bo było oryginalne i chciałem zmienić służy i opony na szerszą i większe, ale tu w Niemczech jest z tym dużo problemów, bo w dowodzie rejestracyjnym ma wpisany rozmiar opon. Jeżeli miałbym większe to muszę zrobić korektę licznika w warsztacie z uprawnieniami, na przegląd i po nowy dowód. Felgi znalazłem fajne i nie drogie na wzroście.Ale sprawy papierkowe to ok 500 euro
Hugo Opublikowano 10 Lutego 2020 Autor Opublikowano 10 Lutego 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
TheSneaky Opublikowano 11 Lutego 2020 Opublikowano 11 Lutego 2020 Cześć wszystkim, miło że mogę dołączyć do doświadczonych ludzi znających temat. Posiadam A4 B8 2.7TDI, mieszkam ok 10km od Krakowa.
Rekomendowane odpowiedzi