Audi A4 Klub Polska Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniaKOX Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam wszystkich !!:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majer98 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam, Panie i Panowie, chciałem się przywitać ? jestem z Małopolski dokładnie z Podhala z miejscowości Kościelisko (miejscowość oddalona 3 kilometry od Zakopanego). Z samochodami grupy VAG mam do czynienia od dziecka ? aktualnie posiadam ❤️a4 b6 1.9tdi AVF 02r ośka, ❤️VW T4 2.5tdi AHY 151km caravell 99r, ❤️Suzuki Samurai 94r 1.3 wtrysk. Jeśli by ktoś kiedyś potrzebował pomocy czy żebym coś sprawdził w moim rejonie pisać śmiało chętnie pomogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tytusek2020 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luix enter Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam wszystkich audimaniaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowaczek22 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Cześć wszystkim, Marcin, szczęśliwy właściciel A4 z 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucyk_99 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Siemka. Cieszę się że mogłem do was dołączyć z moją brzydulą (załącznik z zdj) Pozdrowionka dla społeczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdrianWro Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam Wszystkich. Adrian z Wrocławia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losmen1846 Opublikowano 1 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2021 Witam wszystkich z grupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawkotas Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Miło powitać wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro90 Opublikowano 2 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2021 Witam Władców 4 Pierścieni i wszystkich innych :-) Latam od niedawna Małyszem AVF z hybrydką. Gościu zchipował mi ją na 194km. Do tego hamulce 320mm i gra gitara :-) wkrótce podzielę się wrażeniami z jazdy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi