Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojnaradam78 Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witam wszystkich fanów najlepszej marki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strarzyk Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Cześć cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENY Minio Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbom Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Dzień dobry !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROMAN OSINSKI Opublikowano 5 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2021 Mam już kolejne AUDI pierwsze miałem B3 12 lat następne B4 5 lat a teraz od roku A4 B6 1.8 TURBO BENZYNA SEDAN 2002 r w tym roku po wymianie wszystkich klocków hamulcowych ,po 2 dniach zapaliła mi się duża czerwona oliwiarka oraz sygnalizacja trakcji żółty trójkąt w kółku po kilku dniach zgasł i wszystko wróciło do normy ale po kilku dniach ponownie te symbole się zapaliły. Po zdjęciu nogi z gazu wszystko wraca do normy ale po lekkim naciśnięciu gazu znowu się zapalają w/w kontrolki ,poziom oleju jest prawidłowy i to mnie martwi. Komputer pokazuje błąd modułu ABS czy to rzeczywiście prawda.Proszę o pomoc na maila [email protected]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Kol Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Powitał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiFrog Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam... Posiadam Audi A4B5 1.8 benz. Gaz polift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbas21 Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nastrin Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Jestem nowym użytkownikiem audi a4 b7. Jestem z małopolski autko używam od 2020r od września, autko ma silnik 2.0 TDI BRD z napędem quattro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŚwiątAS Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Witam. Pochodzę z Bydgoszczy i posiadam audi a4 b8. 2.0 TDI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi