spizer Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Replay71 Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam wszystkich. Właśnie stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 :-) Miło się znaleźć w tak szacownym gronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 (edytowane) Witam wszystkich, Jestem po A3 8P teraz szczęśliwym posiadaczem A4 B9 Avant od ponad roku. Ciężko było wózek dziecięcy do A3 Sportback załadować więc 3 tygodnie po narodzinach syna już miałem A4. Auto kupiłem od niemieckiego dealera. Bardzo fajny egzemplarz quattro w najmocniejszej wersji dla 2.0 TDI. Rok temu położyłem 5 letnią powłokę ceramiczną Fireball Silla. Przymierzam się teraz do kupna większych felg i opon. Przemek Gdynia Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez Gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianJed Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam najlepszych forumowiczów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kymeris Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotlet74 Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam. Pomimo, że konto posiadam już długo wiele się w nim nie udzielalem. Moim "dziadkiem" ( bez gazu) zasuwam od marca 2007r. Poszukuję osób z podobnym "przebiegiem" co ja. Dzienx. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rs riczi Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykoss Opublikowano 7 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2021 Witam. A4 b7 3.0 TDI 233 km Quatro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek avj Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanczo17 Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Jestem tu nowy i na pewno nie raz będę potrzebował pomocy Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi