Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Kroolik45 Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 Witam wszystkich. Jestem Piotrek mieszkam na śląsku w posiadaniu A4 B6 1.8t bfb czysta seria, jak Bóg da więcej wiedzy, chęci i pieniędzy to może coś się pokombinuje. Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Października 2021 Opublikowano 2 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Grux Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Witam wszystkich użytkowników zakupiłem A4 B8 19 TDI z 2009r Pozdrawiam z miasta Wisła
melas Opublikowano 3 Października 2021 Opublikowano 3 Października 2021 Witam wszystkich pozdrawiam z Opolskiego.
asur97 Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Cześć wszystkim, posiadacz czasem mniej lub bardziej szczęśliwy starej A4B6 1.8t AVJ Pozdrawiam !
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
piesioo Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Witam posiadaczy A4 , własnie dolaczylem do grupy pozdrawiam posiadacz A4 B8. Takie pytanko Mam Audi z takim oto radiem czy jest jakies wyjscie aux usb czy cokolowiek ?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Października 2021 Opublikowano 4 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
juszciek Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Dzień dobry wszystkim posiadaczom marki Audi
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
cal0d0b0wy Opublikowano 5 Października 2021 Opublikowano 5 Października 2021 Cześć wszystkim! Jestem wieloletnim posiadaczem A4 B5 (1.6 AHL), a od niedawna także A4 B8 (2.0 CJCD). Forum odwiedzam od dłuższego czasu
Rekomendowane odpowiedzi