Audi A4 Klub Polska Opublikowano 24 Listopada 2022 Opublikowano 24 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
bikepro Opublikowano 25 Listopada 2022 Opublikowano 25 Listopada 2022 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Powinienem już dawno tutaj zagościć ale dopiero teraz mnie tutaj przyniosło . Jestem od 3 lat szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1.8T BFB. Myśle że sie doskonale tutaj z Wami odnajde . Pozdro
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 25 Listopada 2022 Opublikowano 25 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
OktawianPL Opublikowano 25 Listopada 2022 Opublikowano 25 Listopada 2022 Witam wszystkich serdecznie dopiero się uczę, ale chętnie się więcej dowiem na temat audi i wszystkich podzespołów. Nie będę kłamał dołączyłem bo mam problem z moim autem. Ale chyba czas dowiedzieć się o nim coś więcej. Pozdrawiam jeszcze raz
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 25 Listopada 2022 Opublikowano 25 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Wonciu Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 Hej, stałem się współwłaścicielem pięknej A4 B8 Avant 1.8 TFSI kolor granatowa perła .. nowy jestem jeszcze nie znam kodu lakieru. Silnik po remoncie w tym oczywiście rozrząd, głowica itp.. nalatane 167 km. Pewnie za chwilę wpadnie folia na szyby hehe
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 27 Listopada 2022 Opublikowano 27 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Listopada 2022 Opublikowano 28 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Listopada 2022 Opublikowano 28 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 29 Listopada 2022 Opublikowano 29 Listopada 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Jonson 35 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Witam jestem świeżym posiadaczem a4b9
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 2 Grudnia 2022 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Grudnia 2022 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
tberg1914 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Dzień dobry wszystkim użytkownikom forum. Nazywam się Grzegorz i od dwóch dni jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b9. Urzęduję głównie w Warszawie. Póki co, auto jest nowe i mam nadzieję ominą mnie awarie ale już mam sporo pytań odnośnie elektroniki, upgrade'ów oraz ogólnie, kwestii eksploatacji auta. Pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Grudnia 2022 Opublikowano 4 Grudnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi