Jack78 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witaj na forum,a twoje B7 jest niczego sobie. Ogólnie bardzo ładny egzemplarz i bogato wyposażony. Swego czasu patrzyłem na naszym rodzimym otomoto to same biedackie wersje były
Ixes Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Cześć, Przesyłam pozdrowienia z Poznania. Zaczynam przygodę z Audi i liczę na Waszą pomoc i tipy przy użytkowaniu blisko 20 letniego auta . To nie pierwsze moje stare „starsze” auto i trochę umiem w aucie zrobić wiec mam nadzieje ze wniosę tez coś ze swojej strony na forum pozdrawiam!
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
pisarz1980 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Witam ponownie wszystkich władców 4 pierścieni.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Opublikowano 7 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Opublikowano 8 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Piotr Pio Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Cześć, jestem Piotr. Lokalizacja: Chrzanów, Małopolskie. Mój samochód to od niedawna Audi A4B7 2.0TDI z 2005, silnik BPW. Pozdrawiam.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Opublikowano 9 Kwietnia 2023 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
bartek4334 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Opublikowano 10 Kwietnia 2023 Witam serdecznie ? Mam na imię Bartek, pochodzę z okolic Trzebiatowa, woj. Zachodniopomorskie Moje auto to A4 B7 z 2006r i silnikiem 2.5TDI V6 BDG Pozdrawiam ?
Rekomendowane odpowiedzi