jacek220 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Witam,mam na imie Jacek, niedawno stałem sie szczęśliwym nabywcą Audi A4 1,9TDI z 99r. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow !!
monis Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Mam na imię Monika, pochodzę z okolic Krakowa. W samym Krakowie do niedawna studiowałam a teraz pracuję. Od prawie roku jeżdżę Audi A4 B5 z 1998r, 1.9 TDi. W czasie wolnym pomagam i organizuję imprezy samochodowe, w szczególności rajdy. Pozdrawiam ciepło
Cuber Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Witamy Ciepło na forum a4-klub.pl zapraszamy w takim razie na spociki Krakowskie co Niedziele do Galerii kazimierz na ostatnie piętro o godzinie 18-stej
rudysteffan Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Heja! Stefan z tej strony. Trafiłem na forum, gdyż planuję drogą wymiany finansowo-towarowej stać się właścicielem A4. Liczę, że uda mi się zdobyć na forum wiedzę potrzebną do wybrania właściwej oferty. Pozdrawiam Stefan
Rekomendowane odpowiedzi