Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano

Witamy na forum :hi:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano

Witam forumowiczów.

Zamierzam właśnie kupić Audi A6 z rocznika między 1995 a 1996 z silnikiem benzynowym ale nie jestem pewien z jakim czy to z 2.6 V6 czy 2.8 V6.

Postanowiłem zarejestrować się na forum aby usłyszeć od Was opinie na temat tych silników. Na co trzeba zwrócić uwagę przy kupnie. Który z tych silników jest tańszy w eksploatacji (nie psuje się). A może radzicie mi kupić Audi z innym silnikiem? Chciałbym się dowiedzieć jaką instalację gazową zamontować i czy się opłaca. Słyszałem że ma wzrosnąć po nowym roku cena LPG.

Jeszcze raz pozdrawiam i czekam na Wasze wskazówki.

Opublikowano

Witam Szanowne grono posiadaczy tej wspaniałej marki.Na imię mam Qba i pochodzę z Gniezna, zajmuje się mechatroniką jak i samą elektroniką pojazdową..niestety jak narazie nie mam jeszcze Audi a jedynie Golfika IV :cool1:

Opublikowano

Witam, nazywam się Tomek, jestem ze śląska. Nie jestem jeszcze szczęśliwym posiadaczem A4, lecz na nie poluje. Dlatego zarejestrowałem się na tym forum, aby dowiedzieć się co nie co o tym modelu.

Pozdrawiam :).

Opublikowano

Posiadam A4 2.5 tdi avant w automacie. Jest to moje pierwsze Audi, miało być A6 ale kasy nie starczyło no i jest to A4 z którego jestem dość zadowolony :). Czemu dość? Bo miałem już 2 poważne awarie no ale nie będę Was zanudzał.

Pozdrawiam.