jarko Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Witamy serdecznie na forum a4-klub.pl
gregor-siwy Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Witam wszystkich bardzo, jestem z Wawki i miło mi będzie z Wami pogawędzić.
bacior Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Witam, Nazywam sie Bartek, na chwile obecna przebywam w Irl. a na codzien poruszam sie b6 1.8t./2001r. Pozdrawiam.
wesolsan Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 siema własnie udało mi się po raz pierwszy zalogować na stronce a4-klub bo słyszałem że naprawde warto! posaiadam a4 i niestety poprzednie własciciel nie dbał o nią jak należy, a ja mam zamiar doprowadzić ją do dobrego stanu i oby mnie kolejny własciciel nie przeklinał
rafalhh0 Opublikowano 24 Października 2008 Opublikowano 24 Października 2008 Chcem zakupić Audi A4 1.9 TDI kombi rocznnik '98 no i niewiem na co mam zwrócić uwagę. Znalazłem takie auto w komisie, przebieb rewelacja 150 000 km, ale ciekawe czy faktycznie no i na co mam patrzeć??
Rekomendowane odpowiedzi