jarko Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witamy serdecznie na forum Na spocik zapraszamy
loope Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witam wszystkich klubowiczów ))
jozef Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Jestem posiadaczem Audi A4.Przez przypadek natknąłem się na strone a4-klub.pl,poprostu szperałm po stronach motoryzacyjnych.Wszystkich forumowiczów bardzo pozdrawiam.
ykk Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Witamy Zapraszamy do lektury..
dalszy Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 WItam wszystkich, nie mam jeszcze audi, ale byc moze wkrotce stane sie wlascicielem jednego. pozdrawiam wszystkich
robocop1973 Opublikowano 26 Października 2008 Opublikowano 26 Października 2008 Cześć Mam na imię Robert. Jestem szczęśliwym (na razie) posiadaczem Audi A4 1.9 TDI AFN. Chciałem kupić VW Passata B5, ale w ostatniej chwili rozmyśliłem się. Tak więc od wczoraj jeżdżę AUDI. Myślę, że nie będę żałował?! Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi