chudymojzesz Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Witam jestem z Białegostoku i od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 b7. Pozdrawiam serdecznie wszystkich audimaniaków
buska76 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Wlasnie sie zalogowalem do klubu, jestem posiadaczem Audi A4, 1,9 Tdi(131 Ps), 2001r. Pozdrawiam wszystkich!
lolas Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Jestem w posiadaniu od niedawna audi a4 1.9.Po sprawdzeniu autka musze jednak zainwestowac.Wiecie-wszystkie paski,układ jezdny tam tylko banan.Poprzednie auto było tez zadbane i sprawdzone i tak sie cos znalazło do wymiany po zakupie.
kangur81 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Opublikowano 22 Grudnia 2008 Mam na imię Adam, jestem z Wrocawia. Od miesięca jestem nowym posiadaczem Audi A4 model B6 z 2004 roku Avant, więc aby wiedzieć więcej na temat swojej niuni postanowiłem zalogować się na najlepsze znane mi forum:) Pozdrawiam serdecznie i życze wszystkim Wesołych Świąt.
Rekomendowane odpowiedzi