motorider7 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam serdecznie. Wczoraj stałem sie szcześliwym Posiadaczem samochodu Audi A4 avant B7 z silnikiem 1.9 TDi z 2006r. Samochodzik jest naprawde bardzo fajny i elegancko sie nim jeździ. Marka jednak robi swoje Po za tym pochodze z Małopolski.. Pozdrawiam serdecznie . w razie czego sluze pomocą. Jak narazie poszukuje polskiej instrukcji obsługi do tego autka w PDF !!
damek Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 No więc chciałbym powitać , w domu jest już jedno Audi, teraz noszę sie z zamiarem kupna A4 dla siebie, więc postanowiłem trochę poszperać i na tym forum pozdrawiam
mati038 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam na imię mam Darek trzy lata jeździłem a6 teraz szukam a4 i mam nadzjeję znaleść więcej informacji na temat mojego przyszłego auta
maatohewetbi Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witajcie posiadacze Audi A4.Mam na imię Marcin, jestem z Poznania i mam 26 lat.Mój obecny samochód to Mitsubishi Carisma 1.6 16v z 97' roku.
PABLO Opublikowano 11 Stycznia 2009 Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witamy na forum Jeśli jesteś z Krakowa lub okolic to zapraszamy na Spoty Krakowskie -> Każda Niedziela -> Galeria Kazimierz -> Godz: 18:00 -> Parking (poziom niebieski)
Rekomendowane odpowiedzi