jarko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jetrules Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Witam Wszystkich A4 Klubowiczów oraz innych posiadaczy marki Audi. Właśnie mam zamiar przeszukać wasze forum gdyż mam pare mankamentów oraz małych problemów z moim audi. Pozdrawiam Wszystkich uzupełnij profil !!!!!
prostakme Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 miło zapisać się do klubu miłośników audi A4... mam nadzieje że będę mógł się podzielić moją wiedzą dotyczącą Audi A4 i samemu nauczyć się czegoś nowego
mich86-86 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 jestem użytkownikiem audi a4 1.8 125 km z czego jestem dumny... mam nadzieję że korzystanie z tego forum będzie łatwe i przyjemne dla wszystkich klubowiczów
Rekomendowane odpowiedzi