raziel86 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Cześć, nazywam się Krzysiek. Sam co prawda nie mam jeszcze auta, póki co używam od czasu do czasu Audi A4 Avant 1.9 tdi mojego staruszka Na forum zarejestrowałem się w sumie po to żeby odnaleźć informacje na temat klapy bagażnika bo coś się ojczulkowi zepsuło z zamkiem, a żeby przeszukać forum trzeba się zarejestrować Pozdrawiam wszystkich!
AST-ECUSOFT Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Witam, w imieniu AST-ECUSOFT, wkrótce opiszę działalność naszej firmy oraz tego co Państwu zaproponuję. Przy okazji witam starych kolegów z forum wkrótce się przedstawię Pozdrawiam
minik69 Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 hej jestem nowym uczestnikiem forum milo mi was poznac
fallin Opublikowano 22 Marca 2009 Opublikowano 22 Marca 2009 Witam serdecznie i pozdrawiam wszystkich forumowicz z Poznania i okolic. Na imię mam Jan i jeżdżę czarnym a4, 1.9 110 PS w automacie. Kochane i niezawodne auto, które bardzo się cieszy na wspomnienie o nim na forum
Rekomendowane odpowiedzi