chudineze Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj na pokładzie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro86 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalz_f Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kepasa Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 hello Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.G. Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Mam na imię Mariusz. A4 z wielką przyjemnością jeżdzę od ponad roku. W tym czasie juz trochę razem przeszliśmy, ale wszystko do przodu. Nie mam jeszcze zbyt dużo motoryzacyjnego doświadczenia, ale czasem może uda mi się coś podpowiedzieć. Interesuję się również od pewnego czasu fotografią - czysto amatarsko. Uważam, że to świetna zabawa. Pozdro dla wszystkich i mam nadzieję, że na początku mogę, w razie czego, liczyć na wyrozumiałość, jeśli coś przypadkiem poknocę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackal Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Witam serdecznie, przymierzam się do zakupu B7 2.0 TDI i w związku z tym zawitałem u Was na forum. Pozdrawiam. Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 siemka :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi