zaku75 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam!.Jestem posiadaczem VW Passata b5 z 1998r który w niedługiej przyszłości zostanie zamieniony na Audi A4 ,mam nadzieję że Waszą pomocą dowiem się czegoś więcej o tym modelu.
kogiel Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkich jeszcze niemam audi ale chce kupic ,i chciałbym sie dowiedziec cos wiecej
boro Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 witam mam pytanie czy warto zamienić zwykłe 1,8 na 2,5 tdi . Słyszałem że te 2,5 się strasznie kiepsko trzy maja i jak cos to na co bardzo zwracać uwagę przy zamianie, ponieważ nigdy nie miałem tdi ka . i jeszcze jedno jak byście mi mogli podać jego parametry ile on pali i tym podobne ... z góry dzięki i pozdrawiam :>
holek12 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Mam na imię Piotr i jestem z Głogowa. Chcę poprostu wiedzieć dużo więcej i dlatego tutaj jestem.
Szalony Władek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Paweł - Witam wszystkich klubowiczów
marco1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 [Grójec] Marek, Witam wszystkich na forum
Rekomendowane odpowiedzi