sfinks Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Powitać szukaj informacji w odpowiednich tematach
madejki Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich forumowiczów mam nadzieję że w najbliższym czasie zostanę szczęśliwym posiadaczem audi b6 a wy pomożecie mi w wyborze i w rozpoczęciu przygody z tą marką i z tym modelem.Pozdrawiam MADEJKI
kennyzzz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam, nazywam sie Maciek i od jakiegos czasu od ponad 2 lat jaram sie autkami spod znaku 4 kolek Pierwszy moj model to audi 100 c4 z silnikiem 2.8 AAH, obecnie jestem szczesliwym posiadaczem pieknego kombi. Jest to czarne audi a4 b5 quattro z jednostka napedowa 2.8 litra 193 Ps. ehh nie bede pisal ile radosci sprawia mi jazda tym cudem wystarczy chyba sam fakt rejestracji na forum Pozdrawiam wszystkich i korzystajac z nabytego doswiadczenia korzystania z innych for postaram sie nie sprawic wielu kłopotów
tb_momek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich mieszkam w Libiążu, autko które posiadam to Seat Alhambra TDi. Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona forumowiczów. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.1
lakus Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich. Wkrótce wrzucę foto swojej 6 z 97r po małych przeróbkach.
stassiu88 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 jestem użytkownikiem Audi A4 98r. w diesli 110KM. autko sprowadzone w listopadzie 2007r. z Niemiec. Władca pierścieni spisuje się jak na razie bez zarzutu, ale na wiosnę chcę trochę pieniędzy w maleństwo włożyć. Pozdrawiam wszystkich użytkowników !
kozi1987 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam klubowiczów! Od dawna obserwuje forum, dzis podjalem decyzje zaczac uczestniczyc aktywnie Jak narazie szukam odpowiadajacego mi modelu a4, wiec jezdze Octavia 1.8T 4x4. Mam nadzieje ze moje posty beda pomocne i obiecuje trzymac sie regulaminu Pozdrawiam Bartek
wiko84 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich!!!Kłania sie wam Tomek z Krzeszyc.Śmigam sobie srebrną strzałą A4 Avant 1.9 TDI 110 KM po ''pięknych'' i ''równiutkich'' Polskich drogach... :> Pozdrawiam wszystkich
janitek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 Witam wszystkich miłośników, znawców oraz pasjonatów AUDI A4. Dzięki Wam dowiedziałem się dużo o moim samochodzie. Teraz i ja podziele się moją wiedzą.
Rekomendowane odpowiedzi