Maras007 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam pięknie i pozdrawiam wszystkich fanów i klubowiczów.Mam na imie Arek- mieszkam w zachodniej Walii juz od pieciu lat.Od dwóch lat jestem szczesliwym posiadaczem Audi A4 Avant 1.9 TDI 130 sport.To moje pierwsze Audi.Zarejestrowalem sie na ej stronce gdyz nie posiadam zbyt dobrej wiedzy na temat dbania i trzymania w dobrej kondycji tego wspanialego auta.Mam nadzieje ze znajde tu zyczliwych ludzi i pomoc.Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie wszystkich na tej stronie.
Sai Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam :> wszystkich maniaków Audi A4. Mam nadzieje, że będzie się nam dobrze współpracowało... Axe, Sai
magic1977 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam fanów oooo .Mam na imie Robert,co prawda jestem posiadaczem A6 ,ale mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego zacnego grona.Wszak maniak audi to maniak audi Pozdrawiam.
Jeremee Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Witam wszystkich klubowiczów - to moje pierwsze Audi także liczę na wsparcie, a w miarę możliwości sam pomogę
Rekomendowane odpowiedzi