Dixi Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam wszystkich! Kupiłem piękne auto o którym marzyłem od dziecka, teraz już jest, lecz kaski starczyło tylko na anglika, z przekładki jestem zadowolony w 100% lecz czasami mam pytania na które niemogę znaleź odpowiedzi gdyż w śród moich znajomych takie auto to żadkość dlatego postanowiłem zarejestrować się w tym forum aby dzielić się zdobytymi informacjami i szukać pomocy u już doświadczonych posiadaczy Audi. Pozdrawiam
pico_69 Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 [Zamość] Witam mam na imie Adrian i jestem szcześliwym posiadaczem AUDI A4 1.6 1997r.
dj_xeniu Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam wszystkich serdecznie. Jako że niedawno kupiłem sobie jak dla mnie super auto audi :tongue4: , chciałbym dowiedzieć się paru może ciekawych rzeczy itp. pozdrawiam wszystkich
kwkowal Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Witam, interesuję się motoryzacją. Szczególnie autami marki Audi, chciałbym pogłębiać swoją wiedzę na ich temat i mieć możliwość wymiany zdań z pozostałymi użytkownikami forum. Pozdrawiam wszystkich użytkowników.
Rekomendowane odpowiedzi