AdrianZ Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 [Kraków] Witam wszystkich. Planuje zakup A4 i chciałem się czegoś więcej dowiedzieć o tym autku. Miałem kiedyś Audi 80 (nawet uratowało mi życie) i same dobre wspomnienia w związku z tym. Mam nadzieje poznać również tą społeczność :>.
Marekkr Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Z racji mojej nowej tu obecności witam wszystkich. Zastanawiam się nad zmianą auta i chodzi mi po głowie Audi. Mam nadzieję, że znajdę tu wszystkie informacje, których szukam. W razie potrzeby poproszę Was o pomoc . Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Marek
Cuber Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witaj na forum ZAPRASZAMY NA SPOCIKI KRAKOWSKIE CO NIEDZIELE DO GALERII KAZIMIERZ o GODZINIE 18-stej, parking-dach
pow Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Witam wszystkich, Od kilku dni jestem posiadaczem Audi A4, a ponieważ jest to mój pierwszy samochód to dużo nauki mnie czeka by go poznać. Pozdrawiam Sebastian
Rekomendowane odpowiedzi