Engelbert Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Hej, Nie mam Audi, ale przymierzam się do nabycia w bliżej niesprecyzowanej przyszłości (ale póki co dalszej niż bliższej ). Pomyślałem więc, że wcześniej poczytam o modelu, który mnie interesuje. Na chwilę obecną też jeżdżę VAGiem, ale troszkę mniejszym (mój Golf MKIII Rolling Stones - gdyby kogoś to interesowało ) Pozdrawiam wszystkich.
eugenek05 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 WITAM WSZYSTKICH NA IMIE MAM GENEK. OD ROKU MAM AUDI A4 1,9TDI 110 AVANT(1999) MAM NADZIEJE ŻE DZIĘKI WAM BĘDĘ MÓGŁ ROZWIĄZAC KILKA PROBLEMÓW. POZDRAWIAM.
Piechol Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 P.S. "wielkie" litery oznaczają na forum krzyk
Subaracz Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Siemka! Postanowiłem się tu zarejestrować gdyż planuję zostać posiadaczem Audi A4 tylko nie do końca potrafię się zdecydować na konkretny model i silnik Poczytam, pooglądam i mam nadzieję, że niedługo dołączę do grona szczęśliwców posiadających to autko Pozdrawiam!
MaciekS Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Cześć, tu Maciek, cieszę się, że dołączyłem do forum.
Rekomendowane odpowiedzi