marekwaw007 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam wszystkich To może kilka słów o sobie. O miesiąca posiadam piękne czarne Audi A4 1.9 TDI AWX 131KM. Jak sami zapewne wiecie to świetne autko, jego dynamika bardzo mile mnie zaskoczyła bo moc i moment obrotowy są spore, mam nadzieje na wiosnę poprawię osiągi i możliwości autka. Praktycznie od zakończenia szkoły średniej siedzę w branży motoryzacyjnej, pracuję w prężnie działającym sklepie motoryzacyjnym, także zawsze służę poradą. Jeśli ktoś chce wiedzieć co ile może kosztować, co założyć do swojego autka, służę pomocą. Pozdrawiam serdecznie *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
robsoni Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 witam serdecznie wszystkich forumowiczów oraz miłośników audi *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
movita Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 to ja, movita, przemierzająca stołeczną przestrzeń w A4B5
Rekomendowane odpowiedzi