pikadel Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witam wszystkich. Stałem się posiadaczem srebrnej A4 1.9 AFN z 1999. Mam nadzieje że okaże się niezawodna, a korzystanie z forum będzie dla mnie przyjemnością a nie koniecznością. Pozdrawiam.
dex303 Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witam wszystkich jestem Sebastian, jestem tu nowy i sorki jezeli zapytam o cos co dla wiekszosci jest zrozumiałe, ale ja dopiero sie w to wkrecam. Pozdrawiam
sabrez Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witam wszystkich zgromadzonych. Nie jestem jeszcze posiadaczem swojego audi. Pomykam na chwilę obecną Renault Laguna LIIPhI 2.2dCi. Planuje zamiankę na A4 Na codzień informatyk i pozytywnie odkręcony wariat Mam nadzieję, że stolerujecie moje pytania, które na początku mogą się okazać dość lamerskie. Niech moc będzie z Wami! Mirek
mariusz_tek Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witam wszystkich forumowiczów Jestem posiadaczem a czwóreczki juz od roku z 99 rok 90 KM 1,9TDI...
slaweq Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witamy Zapraszamy na spoty w Twoim regionie :th:
slaweq Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witamy na Forum Plany zmiany na A4 jak najbardziej trafione :th:
slaweq Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witaj na Forum Pytaj smiało, od tego jest to Forum :th:
Rekomendowane odpowiedzi