Gumczas74 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Witam wszystkich, mam na imię Robert jestem z Warszawy.
tomcio1506 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Witam, jestem młodym sympatykiem Audi z Torunia. Chciałbym się wiele dowiedzieć na temat tej marki, dlatego się zarejestrowałem. Myślę, że kiedyś spotkamy się na zlocie Pozdrawiam wszystkich
PunkRock1986 Opublikowano 18 Marca 2010 Opublikowano 18 Marca 2010 Siema wszystkim ! Mam na imię Hubert i właśnie stałem się posiadaczem Audi A4 z 1995 roku. Moim poprzednim autem była Mazda MX3 1.8 V6. Udzielałem się na forum MazdaSpeed, poprzednio jeszcze na forum seicento.pl. Moim hobby jest car audio :gwizdanie:. Siedzę w temacie od kilku lat więc jeśli ktoś będzie potrzebował porady w tej dziedzinie bardzo proszę pisać Sam staram się grzebać jak najwięcej przy swoich autach więc często odwiedzam dział WARSZTAT . Pracuje jako pełnomocnik Cyfrowego Polsatu więc w tej kwestii także służę pomocą Prywatnie w wolnych chwilach udzielam się w zespole Virtus De PaX - HARDCORE z domieszką wszystkiego Zapraszam do odwiedzenia strony zespołu : www.vdp.szi.pl Liczę na owocną współpracę z użytkownikami forum. Pozdrawiam - Hubert "PunkRock1986 !
Rekomendowane odpowiedzi