PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzeper Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam wszystkich miłośników A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 siemanko zapraszam na spociki w Poznaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye3 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Audi A4/b5 1,9 tdi 90 KM 95r. Witam wszystkich forumowiczów. Właśnie dziś dokonałem zakupu owego samochodu i mam kilka pytań związanych z tym samochodem. Stan mechaniczny jak i wizualny oceniam na dobry jednak ma kilka wad z którymi nie wiem co zrobić. Po 1. Brak, a właściwie słabe światło podświetlenia zegarów oraz miganie (wirnika) na prawym wyświetlaczu przy włączonych światłach podczas jazdy. (prawdopodobnie coś z elektryka) 2. na karoserii są białe plamki(zapewne po kamieniach) wiem, że samochody były ocynkowane ale czy należy jeszcze w jakiś sposób zabezpieczyć/naprawić aby nie było rdzy 3. z lewej strony, koło fotela kierowcy, jest jakiś przycisk. do czego on służy? po wciśnięciu zaczyna się świecić lampa przeciwmgielna ale wydaje mi się, że chyba nie od tego jest 4. mam również problemy z radiem fabrycznym. gdy chce ściszyć to robi na max,( domyślam się, że trzeba przeczyścić pokrętło) Przeszukam forum, być może ktoś już miał podobne problemy i uda mi się usunąć te wady. Jednak gdyby ktoś chciał pomóc będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Popeye Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 tu się tylko witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blobek69 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam, jestem młodym kierowcą i chciałbym kupić audi a4, zarejestrowałem się na tym forum ponieważ chciałbym się dowiedzieć nieco więcej na temat tego samochodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 siemanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi